Muziek

Oorspronkelijk was het een track van z’n debuutalbum ‘Dromen’. Sander heeft destijds samen met Waylon van der Heijden de tekst geschreven. Omdat hij het altijd al een goed liedje vond, waar eigenlijk te weinig mee is gedaan, dook hij onlangs de studio van Manfred Jongenelis in om er een hedendaagse versie van op te nemen.
“Dansen op de daken” van Rapper Frenkie gaat over het volgen van je dromen, het los komen uit de dagelijkse sleur waar we ongemerkt verzeild in kunnen raken.
De uptempo melodie met vrolijke klanken, frisse rap en catchy Refrein gezongen door Jeroen Russchen maken “Dansen op de daken” tot een vrolijke zomerse plaat waar bij de kans groot is dat het dak er af gaat.
Het is eigenlijk best grappig om te horen hoe Corne Snelders de stap nam om een liedje op te nemen. Tijdens een bezoek aan een Hollandse avond Corne riep spontaan tegen z’n vriendin dat hij ook een keer een lied wilde opnemen. Hij voegde de daad bij het woord en nam contact op met Tony van Boxtel. Die hielp hem aan een tekst die Corne vervolgens op single uitbracht. Inmiddels zijn we twee jaar verder en is het talent uit Breda toe aan een nieuwe uitdaging waarbij de lat kwalitatief een stuk hoger moest liggen. Daarvoor ging hij naar Frank Verkooyen van The Boom!Music in Breda. Corne gaf aan dat hij geen nummer zocht voor de begrafenis Top 10, maar een feestlied van de bovenste plank.
Het nummer “Deze Avond” heeft een speciale plek in het hart van de bandleden. “Deze Avond" is geïnspireerd op de strijd tegen kanker van Ivo Visser, het jongste broertje van gitarist Stef Visser. Het beschrijft zijn positieve en nimmer aflatende energie om ondanks alle tegenslagen, iets te maken van het leven.
Pagina 1 van 756